ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γάλα φρέσκο, πλήρες
80 γρ. ζάχαρη
70 γρ. κορν φλάουρ
40 γρ. κακάο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα 900 γρ. γάλα και τοποθετούμε στη φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ, το κακάο και το υπόλοιπο γάλα και τα αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα προτού το γάλα πάρει βράση.
Ανακατεύουμε ώσπου η κρέμα κοχλάσει και δέσει και μοιράζουμε σε ατομικά μπολ.
Μπορούμε να σερβίρουμε τις κρέμες χλιαρές ή να τις βάλουμε στο ψυγείο.
Για να μην κάνουν κρούστα, τις καλύπτουμε αν θέλουμε, με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά τους.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube