ΥΛΙΚΑ
4 τάκος
250 γρ. πολύχρωμα ντοματίνια
40 γρ. κολοκύθι κομμένo σε λεπτές φέτες
80 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό
2 μεσαίες μελιτζάνες καμένες από όλες τις πλευρές
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. σούπας ξύδι
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
200 γρ. κατσικίσια μυζήθρα
φυλλαράκια από γλιστρίδα
4 τορτίγιας διαμέτρου 12 – 14 εκατοστών από στάρι ή καλαμπόκι ψημένες στον φούρνο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, χτυπάμε τις μελιτζάνες μαζί με την καμένη σάρκα με το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το ξύδι.
Στη συνέχεια περνάμε τον πουρέ από σίτα και τον κρατάμε στην άκρη.
Στήνουμε με την σάλτσα καμένης μελιτζάνας την βάση και προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις λιαστές ντομάτες, την κατσικίσια μυζήθρα, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο και την γλιστρίδα.
Φωτογραφία: Διογένης Παπαδόπουλος
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!