Υλικά για μαρινάρισμα Σολωμού
- Σολωμός σε φέτες
- μουστάρδα
- σκόρδο σε μορφή πολτού
- μαϊντανός
- άνηθος
- λάδι
- αλατοπίπερο
Υλικά για μαρινάρισμα λαχανικών
- Πιπεριά πράσινη κόκκινη ροδέλες
- κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
- ντομάτα ροδέλες κι ότι άλλο λαχανικό θέλετε και σας αρέσει
- Μουστάρδα
- ξίδι μπαλσάμικο
- ρίγανη
- σκόρδο σε μορφή πολτού
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι σε κόκκους.
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τον Σολωμό με μουστάρδα, σκόρδο, άνηθο, μαϊντανό, λάδι και αλατοπίπερο, καθώς και τα λαχανικά με μουστάρδα, σκόρδο, ρίγανη μπαλσάμικο λάδι, αλάτι και πιπέρι σε κόκκους.
Τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο .
Τα βάζουμε σε ταψάκι με τους χυμούς της μαρινάδας που έχουν βγάλει και τα ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν και να ροδοψηθεί ο Σολωμός.
Ταιριάζει με λαχανικά βρασμένα για σαλάτα!
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube