Υλικά
– 1 1/2 σπάλα χοιρινή
– 8 πατάτες σε κύβους
– 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροτριμμένο
– 3 σκελίδες σκόρδο
– 3 κουταλιές μουστάρδα
– ρίγανη και θυμάρι
– αλάτι και πιπέρι
– χυμό από 1 λεμόνι
– ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το κρέας και το σοτάρουμε. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε και στο ίδιο λάδι ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να μαραθούν. Μετά βάζουμε ξανά το κρέας και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το λεμόνι. Συμπληρώνουμε νεράκι και το αφήνουμε να βράσει!
Στον χρόνο που βράζει το κρέας εμείς τηγανίζουμε τις πατάτες, και όταν είναι έτοιμο το κρέας και αφού προσέχουμε να υπάρχει αρκετή σάλτσα στην κατσαρόλα, ρίχνουμε τις πατάτες και το λεμόνι, και τ’ αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις ακόμα το φαγητό.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!