Υλικά
Για 6 μερίδες
4 ροδάκινα ώριμα (κομμένα σε λεπτές φέτες)
750 ml λευκό κρασί
220 ml φρέσκο χυμό ροδάκινου
110 ml σναπ ροδάκινου
220 ml ανθρακούχο νερό
Για τη γαρνιτούρα
φρέσκο δυόσμο
2 ροδάκινα σε φέτες
Διαδικασία
Τοποθετούμε τα κομμένα ροδάκινα σε μια μεγάλη κανάτα. Προσθέτουμε το λευκό κρασί, το χυμό ροδάκινου και το σναπ και ανακατεύουμε. Παγώνουμε τη sangria στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 έως 2 ώρες και για έως 24 ώρες. Προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρουμε έχοντας γεμίσει το ποτήρι μας με πάγο και φέτες ροδάκινου και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι μέντας.
Tips
Αυτή η συνταγή απολαμβάνετε καλύτερα μέσα σε 24 ώρες.
Φροντίζουμε να προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό πάντα στο τέλος και ποτέ μαζί με το κρασί.
ΠΗΓΗ: cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!