ΥΛΙΚΑ
-1 κονσερβα ζελε Cranberries
-4 χοιρινές μπριζόλες (λαιμού)
-2 μεγάλα κρεμμύδια
-Λίγη ρίγανη
-Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
-1 δαφνοφυλλο
-3 κόκκους μπαχάρι
-Αλάτι
-Πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε ή ψήνουμε τις μπριζόλες μας.
Ψιλοκόβουμε 2 μεγάλα κρεμμύδια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε ένα δαφνόφυλλο και το μπαχάρι.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε λίγη ρίγανη, λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι.
Τέλος, προσθέτουμε την Cranberries σάλτσα.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και περιχύνουμε με τη σάλτσα μας το κρέας.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube