ΥΛΙΚΑ
– 2 φιλέτα κοτόπουλου
– Φύλλα ρόκας, ένα κοτσάνι όχι πολύ μεγάλο
– 1 μικρό μαρούλι
– 2 πατάτες βραστές κομμένες σε ροδέλες
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
– 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό
– 3 κουτάλια της σούπας λάδι
– 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα
– 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
– 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τα φιλέτα στο γκρίλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι για 10 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσουν και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Πλένουμε πολύ καλά την ρόκα και το μαρούλι και τα χοντροκόβουμε.
Τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε τις βρασμένες πατάτες κομμένες σε στρόγγυλες φέτες, τα φιλέτα του κοτόπουλου και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας στο μπλέντερ καλά και περιχύνουμε την σαλάτα μας.