ΥΛΙΚΑ
700 γρ ψάρι για σούπα (μπακαλιάρος, κοκκινόψαρο κ.λπ.)
3-4 καρότα
2-3 πατάτες
ρίζα και 5-6 φύλλα σέλινο
1 κρεμύδι ψιλοκομένο
τον χυμό από 1-2 λεμόνια
λάδι
1 κουταλιά της σούπας ρύζι προαιρετικά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν. Προσθέτουμε μαζί και το κρεμύδι.
Τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω στα υλικά. Ρίχνουμε πάνω στα ψάρια τον χυμό από το λεμόνι. Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για άλλα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.
Η σούπα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
sintagespareas.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube