ΥΛΙΚΑ
-1 κοτόπουλο
-1 φλιτζάνι λάδι
-1 κιλό κρεμμύδια
-500 γρ. πιπεριές
-1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
-2 κ.σ μαϊντανό
-2 κ.σ γιαούρτι
-2 σκελίδες σκόρδο
-1 φύλλο δάφνης
-1 καυτερή πιπεριά
-1 κ.σ πελτέ
-2 φλυτζάνια χυμό ντομάτας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, το μαϊντανό, τη δάφνη και τα κρεμμύδια με τις πιπεριές.
Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να βράσουν.
Μόλις βράσει το κοτόπουλο ρίχνουμε τις 2 κουταλιές γιαούρτι και ανακατεύουμε.
*Μπορείτε να το σερβίρετε με μακαρόνια ή πιλάφι.
sintagespareas.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!