ΥΛΙΚΑ
– 1 κοτόπουλο
– 1 κρεμμύδι
– 2 σκελίδες σκόρδο
– πατάτες κομμένες για φούρνο
– αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
– κάρυ, πάπρικα γλυκειά
– 2 πράσινες πιπεριές
– 1-2 λεμόνια
– 1γεμάτη κ.γ μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βάζουμε το κοτόπουλο και μόλις ροδίσει προσθέτουμε ένα – ένα τα υλικά.
Στο τέλος προσθέτουμε τις πατάτες.
Σβήνουμε με ένα ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και το αφήνουμε να μείνει με τη σάλτσα του.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube