ΥΛΙΚΑ
1/2 κούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
4-5 κοπανάκια κοτόπουλου ή αντίστοιχη ποσότητα από άλλο μέρος (φτερούγες κ.λπ.)
500 γρ. αρακά καθαρισμένο (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
6-7 αγκινάρες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
άνηθο
χυμό από 1-11/2 λεμόνι
αλάτι,πιπέρι
λίγο ζεστό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά από τη μία μεριά τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Τα γυρίζουμε από την άλλη και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Σοτάρουμε για λίγο να γυαλίσει.
magyreuontas.blogspot.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube