YΛΙΚΑ
– 1 φύλλο σφολιάτας ή έτοιμα πιτάκια ζύμης κουρού
– 400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
– 10 ελιές πράσινες (όχι πολύ αλμυρές), καθαρισμένες από κουκούτσια και ψιλοκομμένες
– 1 αυγό χτυπημένο ελαφρώς
– Μαυροσούσαμο για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο multi χτυπάμε τη φέτα με τα κομματάκια ελιάς έως ότου έχουμε μια πάστα. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε μικρά τετράγωνα ισομεγέθη και γεμίζουμε το κάθε πιτάκι με το μίγμα. Κλείνουμε καλά πατώντας τις άκρες με τα δάχτυλά μας. Με πινέλο περνάμε με το αυγό την επιφάνεια από κάθε πιτάκι και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
lovecook.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube