ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
-½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)
-4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
-4 κουτ. σούπας ζάχαρη (προαιρετικά μπορείτε να βάλετε στο μείγμα και 1 κουτ. σούπας δυόσμο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά.
Περνάμε το υγρό από πολύ λεπτή σήτα και στη συνέχεια το βάζουμε στο ειδικό δοχείο για παγωτό.
Μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες περίπου.
Για να σερβίρουμε, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει το παγωτό
ΠΗΓΗ: imommy.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube