ΥΛΙΚΑ
– 1 φλιτζάνι σπορέλαιο
– 2 φλιτζάνια ζάχαρη
– 3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει µόνο του.
– 3 φλιτζάνια τσαγιού µήλα τριµµένα σε χοντρό τρίφτη
– 1 κουταλιά του γλυκού σόδα
– 1/2 κουταλάκι κανέλα
– 1 φλιτζάνι καρύδια κοπανισµένα ή περασµένα στο µούλτι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουµε τη σόδα µε το αλεύρι και την κανέλα καλά.
Σ΄ ένα µπωλ βάζουµε το σπορέλαιο, ρίχνουµε τη ζάχαρη και ανακατεύουµε. Στη συνέχεια ρίχνουµε τα καρύδια και τα µήλα.
Βάζουµε το µείγµα σ’ ένα ταψί Νο 28 και το ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 170 βαθµούς για µία ώρα περίπου.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube