ΥΛΙΚΑ
-2 πιπεριές (όποιο χρώμα θέλουμε), χωρίς κουκούτσια, χοντροκομμένες
-1 μεγάλη γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και χοντροκομμένη
-2 κολοκυθάκια, χοντροκομμένα
-1 κρεμμύδι σε φέτες
-1 κ.σ. ελαιόλαδο
-8 παϊδάκια αρνιού
-1 κ.σ. θυμάρι, τεμαχισμένο
-2 κ.σ. δυόσμος, τεμαχισμένος.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220C.
Σε ένα μεγάλο ταψί απλώνουμε τις πιπεριές, τη γλυκοπατάτα, τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι και πασπαλίζομυμε με το ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε μπόλικο μαύρο πιπέρι.
Ψήνουμε για 25 λεπτά.
Καθαρίζουμε τα παϊδάκια από το λίπος.
Ανακατεύουμε τα μυρωδικά με λίγο μαύρο πιπέρι και απλώνουμε στα παϊδάκια.
Βγάζουμε τα λαχανικά από το φούρνο, τα γυρίζουμε από την άλλη και τα βάζουμε στη μια άκρη του ταψιού. Στην άλλη άκρη βάζουμε τα παϊδάκια.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο για 10 λεπτά.
Αφαιρούμε από το φούρνο, γυρίζουμε τα παϊδάκια από την άλλη και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο, ανακατεύουμε τα υλικά στο ταψί και σερβίρουμε.