«Φάε να καρδαμώσεις». Ακόμα αντηχούν στ’ αυτιά μου τα λόγια της γιαγιάς μου όταν με πλησίαζε με τα καλούδια της. Τι κι αν ήμουν ήδη στρουμπουλός, η ίδια πίστευε ότι η ευζωία και η αρχοντιά των ανθρώπων αντικατοπτρίζονταν στα τροφαντά και ροδαλά μάγουλα, και για αυτό φρόντιζε πάντα να με καλομαθαίνει με τα σπιτικά, νόστιμα φαγητά της.
Αυτή η φράση αποτέλεσε για μένα έμπνευση για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, αυτήν τη φορά στο χώρο της εστίασης.
Το ΚΑΡΔΑΜΟΝ ανοίγει απόψε στις 6 μ.μ. επί της Τρικάλων 21 (65) στην Καλαμπάκα, με πρωταγωνιστή το σουβλάκι. Αυτό το παραδοσιακό ελληνικό έδεσμα που η γεύση του και η μυρωδιά του μας ακολουθεί από τα παιδικά μας χρόνια, που το έχουμε γευτεί με την ίδια λαχτάρα σκέτο αλλά και τυλιχτό, που η ονομασία του έχει γίνει λέξη διεθνής, απόλυτα ταυτόσημη με την ελληνική κουζίνα.
Παραδοσιακό σουβλάκι, λοιπόν, παρέα με άλλα εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά, όπως ντόπιο χωριάτικο λουκάνικο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από απόψε είτε στο χώρο μας, είτε μέσω υπηρεσίας delivery.
*Η υπηρεσία delivery θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες.
Είμαστε πανέτοιμοι να σας… καρδαμώσουμε!!!
Αντώνης Βλιώρας
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!