Ο Βαγγέλης Αγγέλης από τη Σαρακίνα είναι σπουδαστής στο ΙΕΚ NEW YORK Θεσσαλονίκης.
Η σχολή του έλαβε μέρος στον 11ο διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης στο πλαίσιο της 28ης διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) HELEXPO.
Στον διαγωνισμό έχουν δηλωθεί 540 συμμετοχές διακεκριμένων Αρχιμαγείρων και σχολών μαγειρικής από 22 χώρες, που διαγωνίζονται σε 30 Κατηγορίες με αξιολόγηση από έξι Έλληνες και 17 Διεθνείς κριτές.
Την 1η Μαρτίου διαγωνίστηκαν σπουδαστές μαγειρικής από την σχολή IEK NEW YORK, ανάμεσα τους και ο σπουδαστής Βαγγέλης Αγγελής, γιος του Λάμπρου Αγγέλη, ιδιοκτήτη του Υδραγωγείου Παρκ Σαρακίνας Μετεώρων. Το πιάτο του διακρίθηκε, λαμβάνοντας την 3η θέση.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!