Ο Θεόδωρος Κουζίνας, γνωστός ως «Πατέντας», διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ταβέρνα στην Αύρα Καλαμπάκας, έχοντας καταφέρει να εκπλήξει με τα εδέσματά του ακόμη και γνωστούς σεφ.
Τα ψητά που προσφέρει δεν εξαντλούνται στις παραδοσιακές γεύσεις αλλά «αγγίζουν» και τις γκουρμέ.
Το ψήσιμο των κρεατικών είναι μία τέχνη που χρειάζεται πείρα και μεράκι, χαρακτηριστικά που διαθέτει ο «Πατέντας» και τα αποτελέσματα φαίνονται στα πιάτα που προσφέρει.
Όπως καταγράφει η ιστοσελίδα tameteora.gr, το τελευταίο επίτευγμά του δεν είναι διόλου κάτι συνηθισμένο, καθώς κατάφερε να ψήσει τέλεια ένα μοσχάρι 90 κιλών στη σούβλα!
Ο «Πατέντας» γνωρίζει όλα τα μυστικά για ένα πετυχημένο ψήσιμο οποιουδήποτε κρέατος και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά περίτρανα, με τα καλύτερα λόγια της παρέας που απόλαυσε το μοσχάρι.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!