Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενεργειών και δράσεων για την ανάδειξη και προβολή της Τρικαλινής Γαστρονομίας και των αυθεντικών τοπικών προϊόντων και γεύσεων μέσα από την τοπική γαστρονομική ταυτότητα του METEORISIMO, η οποία εμπνέεται από τον γευστικό πλούτο της περιοχής, τα αρώματα, τη φύση, τους ανθρώπους της και τον πολιτισμό που συνθέτουν την αυθεντική Τρικαλινή κουζίνα σε ένα αρμονικό πάντρεμα με τα μυστικά της Μοναστηριακής κουζίνας των Μετεώρων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος ευχαρίστησε θερμά την κορυφαία Ελληνίδα σεφ που με την εμπειρία και τις γνώσεις της, θα συμβάλει στην ανάδειξη και προβολή της Τρικαλινής Γαστρονομίας.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!
Εκείνη η ιστορία με το περίφημο πρωινό που τόσα μας λέγατε τι έγινε, που κόλλησε, ξεμείνατε από αυγόφετες η τραχανά.